Изисквания за право на записване в клуба

     Изискванията за записване и селекция на състезателите във Витоша ски клуб се основават на следните критерии:

     Създадената школа към клуба, е първоначалното ниво на новоприетите кандитат състезатели. В нея ще участват и състезатели с по-слаби резултати с цел повишаване на качествата и уменията си, деца с малък брой присъствия на тренировки и деца по преценка на треньорите.

 

     В представителният отбор на клуба вземат участие деца, които имат минимум 75% присъствие в общия брой тренировки на школата, преценка на треньора и ще се провеждат три контролни състезания през зимният период.

 

     Всеки състезател от клуба е задължен да присъства минимум 70% от тренировъчните занимания на сняг и 50% от тренировките за кондиционна подготовка.

 

 

 Участие в състезания:

     В състезанията за купа "Витоша ски", купа "САГ-Пампорово" и купа "Пампорово" ще вземат участие всички членове на клуба във възрастовите групи.

     За всички останали състезания от националният календар ще участват само състезателите от представителния отбор.

 

Кандидати за записване в клуба:

     Умеещи да карат ски - изпит на сняг за демонстрация на техните скиорски умения пред ръководството на клуба.    

  1. Школа - 1800лв.

     Цената включва: ежедневно обучение от треньорите на клуба, Планинска застраховка, сезонна ски карта за ски зони Алеко и Ветровала, както и Боровец, 20% отстъпка за втори и трети член на семейството, заплащане на  разходите за участието е в определените състезания.

  2. Представителен отбор:

 Състезатели 6г - 12г - 1350лв 

 Състезатели 12г - 14г. + юноши и девойки - 1600лв.

     Таксите са за целогодишни тренировъчни занимания, включват сезонна ски карта за ски зони Алеко, Ветровала и Боровец, Планинска застраховка, 20% отстъпка за втори и трети член на семейството, заплащане на 50% от всички разходи на състезателите и треньорите в лагерни условия  в България и чужбина, заплащане на 100% от разходите на състезателите при участие в състезанията от календара на БФСки.

 

Бонусна система:

     Картотекирани състезатели: за 3 (три) класирания в топ 3 от Държавният шампионат,както и постигане на личните цели - освобождаване от всички разходи на съответния член.

     Подготвителната група: за класиране – 1во място, в последната ранглиста за сезона - освобождаване от такса; за над 75% присъствия през зимният тренировъчен цикъл и 60% присъствие през летния – заплащане на 50% от таксата, за подобряване на резултатите в контролните и преценка на треньора - материални награди (щеки или ръкавици, или каска, или очила)

     Таксите заплащани от членовете на клуба се заплащат на годишна база.

Заплащане на такси за сезон 2018/19: пълен размер на таксата до 01.09.2018г, при плащане на две вноски +20% до 15.12.2018.

Заплащане на такси за сезон 2019/20: пълен размер на таксата до 01.09.2019г, при плащане на две вноски +20% до 15.12.2019г.

 
*Разходите от личен характер са за сметка на членовете на клуба.

 
     Сборният пункт за тренировъчните занимания в ски зони Алеко и Ветровала, както отпътуване за лагери ще бъде долна станция на кабинковия лифт Симеоново - Алеко.

 

Електронна поща на Витоша ски клуб: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

f t g
Real time web analytics, Heat map tracking
Copyright © 2019 vitoshaskiteam.com, © 2019 Design & Scripting by [xt]